Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κεραυνοί Τ. Παγώνη κατά Γ. Κουλούλα !

Κεραυνούς κατά Κουλούλα εξαπέλυσε με χθεσινοβραδινή του δήλωση ο
Επικεφαλής  της Μείζονος Αντιπολίτευσης , πρώην Δήμαρχος Ευπαλίου Τάσος Παγώνης ,
καθιστώντας τον υπεύθυνο για την τεράστια αναταραχή που έχει δημιουργηθεί στο δεξιό
χώρο της Δωρίδας και αφήνει ανοιχτό για την στάση που θα κρατήσει στις επερχόμενες  Δημοτικές Εκλογές.

Αναλυτικά η δήλωση Παγώνη αναφέρει :

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο, προ ημερών, την υποψηφιότητα του κ. Γ. Κουλούλα, για το δήμο της Δωρίδας. Θέλω επιτακτικά να μάθω ποιος, στ’ αλήθεια ποιος έχρισε τον κ. Κουλούλα υποψήφιο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος έχρισε τον εαυτό του ή κατόπιν “υπογείων διαδρομών”, με αδιαφάνεια, στο σκοτάδι, πάρθηκε αυτή η απόφαση; Αλλά όπως και να έχει γίνει, πράγμα απαράδεκτο, σας ερωτώ, κ.Κουλούλα, που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια;

Μία φορά δεν παρουσιαστήκατε σε δημοτικό Συμβούλιο στο Λιδωρίκι. Μια φορά δεν επικοινωνήσατε με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έστω και για τυπικούς λόγους. Εγώ όμως, ως υποψήφιος δήμαρχος το 2010 επωμίστηκα το έργο όλων των προηγούμενων καποδιστριακών δημάρχων.

Και τις εκλογές του 2010 αθετήσατε το λόγο σας και δεν πλαισιώσατε το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας όπως είχατε υποσχεθεί. Αλλά και τώρα, μετά τη συνάντηση στο Λιδωρίκι δεν επικοινωνήσατε καθόλου μαζί μου.

Η υποψηφιότητα του κ. Μπάμπη Κόκκινου, με τη θέλησή του ή όχι, δεν μπορώ να ξέρω, λειτούργησε ως “Δούρειος Ίππος” για να έρθετε εσείς στο προσκήνιο.

Οι δημότες του Δήμου Δωρίδας που καλούνται να δώσουν την ψήφο τους για τον τόπο τους αυτούς τους τόσο απαιτητικούς και δύσκολους καιρούς οφείλουν να ξέρουν. Κι εσείς κ. Κουλούλα πρέπει να απαντήσετε αυτοχριστήκατε ή σας διόρισαν;

Τώρα παρουσιάζεστε ως υποψήφιος. Είμαι κάθετα αντίθετος με την υποψηφιότητα σας. Διχάζει βαθιά και φοβάμαι αδιόρθωτα το χώρο της δεξιάς στην περιοχή μας και είστε υπεύθυνος.

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να υφαρπάζουν με τέτοιες τακτικές την ψήφο των δημοτών του Δήμου Δωρίδος είναι γελασμένοι.

Επιφυλάσσομαι για τις περαιτέρω ενέργειές μου.

Αναστάσιος Παγώνης
Πρώην Δήμαρχος Ευπαλίου
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Δωρίδας

πηγή DORIDA News



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου