Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Το ταμπλό έγραψε ΒΡΑΪΛΑ – ΠΛΕΣΣΑ 2 -0


Καλοκαίρι και στην πλατεία  του μικρού γραφικού μας χωριού την Βραΐλα ,στο καφενείο οι ντόπιοι απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους επιδίδονται στα διάφορα ''sports'' προκειμένου να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους  όπως το τάβλι και τη δηλωτή. Ιδιαίτερα η δηλωτή  αποτελεί την αγαπημένη καθημερινή απασχόληση για τους περισσότερους.
Τα παιχνίδια που γίνονται, οι φοβερές και ανεπανάληπτες ατάκες που ακούγονται δεν έχουν προηγούμενο. Οι νικητές που κομπάζουν για τα κατορθώματά τους  και αποκαλούν  ‘’κοτόπουλα’’

αυτούς που χάνουν, οι βετεράνοι , οι μετρ  οι νέοι και το έπαθλο η Σοκοφρέτα.

Σήμερα το πρωί οι βετεράνοι της δηλωτής του χωριού δέχθηκαν πρόκληση από άτομα περαστικούς από το διπλανό χωριό την Αμυγδαλιά (Πλέσσα).  Δεν πέρασε πολλή ώρα και τα πάντα ήταν έτοιμα , τα ζευγάρια για το παιχνίδι, το τραπέζι, η τράπουλα τα καφεδάκια αλλά και η εξέδρα που σχημάτισαν αυτοί που δεν έπαιζαν και παρακολουθούσαν.

Ο αγώνας ήταν σκληρός αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε τους ντόπιους συμμετέχοντες  και πήραν τη νίκη με το ηχηρό σκορ  2 – 0.
Νικητές και ηττημένοι έδωσαν ραντεβού για τη ρεβάνς και μάλιστα όρισαν και έπαθλο ένα κατσίκι ψητό.

Όπως μετά από κάθε αγώνα έτσι και εδώ η νίκη γιορτάστηκε αναλόγως,  ακολούθησε τσίπουρο , μπίρα και μεζεδάκια κάτω από σκιερό πλάτανο της πλατείας. Τα σχόλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με την Βασιλική να μην τους προλαβαίνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες το διέλυσαν όταν πια η επικοινωνία και η συνεννόηση άρχισε να γίνεται με κάποια μικρή δυσκολία.

Μείνετε συντονισμένοι για να σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου