Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Με κύριο θέμα την συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2016 συνεδριάζει ξανά την προσεχή Δευτέρα  21 Δεκεμβρίου στις  7:00 το απόγευμα στο Λιδωρίκι το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας.
Επίσης στη συνεδρίαση της Δευτέρας θα συζητηθεί και ψηφιστεί εκτός των άλλων και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2016.

Ειδικότερα και σύμφωνα με δύο νέες ημερήσιες διατάξεις που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης για την διπλή συνεδρίαση της Δευτέρας στο Λιδωρίκι, στην πρώτη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 5:00 το απόγευμα θα συζητηθούν τα θέματα :

1. Κατάρτιση και ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2016. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
2. Έγκριση 1ης Παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Δημοτική οδοποιία εντός οικισμών Δ.Ε. Λιδωρικίου» και αριθ. μελέτης 23/2013. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
3. Έγκριση 4ης Παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των ορεινών Δ.Δ. Κάμπου, Φιλοθέης, Τειχίου, Παλαιοξαρίου και Ποτιδάνειας της Δ.Ε. Ευπαλίου» και αριθ. μελέτης 23/2010. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δ.Ε. Τολοφώνος» και αριθ. μελέτης 9/2012, 1η ΕΠΙΚΑΙΡ.. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
5. Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «Δίκτυο ύδρευσης Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Τολοφώνας» και αριθ. μελέτης 17/2009. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)
6. Έγκριση διενέργειας προμηθειών, για την κάλυψη των αναγκών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού, ΝΠΔΔ Δήμου Δωρίδος», για το έτος 2015. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)
7. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού, ΝΠΔΔ Δήμου Δωρίδος» οικονομικού έτους 2016. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)
8. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2015. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  Φάκος Χαράλαμπος)

Η δεύτερη συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7:00 και θα έχει ως μοναδικό θέμα την ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων, Ετήσιου Πλαισίου Δράσης και Στοχοθεσίας Δήμου Δωρίδος, οικονομικού έτους 2016. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος).

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιεί και σήμερα Σάββατο απόγευμα στο Λιδωρίκι δύο συνεδριάσεις με διάφορα θέματα στην ατζέντα.

ΠΗΓΗ:DORIDA News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου