Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου στο Λιδωρίκι

Την Παρασκευή 13 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Λιδωρικίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με οκτώ θέματα στην ατζέντα.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα θέματα που θα συζητηθούν για να ληφθούν αποφάσεις και οι αντίστοιχοι εισηγητές είναι :

1. Επιλογή υδρονομέων άρδευσης στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2016. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Υφαντής Κωνσταντίνος)

2. Έκθεση Α΄ τριμήνου έτους 2016 προς το Δ.Σ., για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)

3. Έγκριση 1ου και Τελικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Έργου (Α.Π.Ε.) με τίτλο: «Κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων Δ.Ε. Λιδωρικίου» και αριθ. μελέτης 26/2013. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

4. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

5. Έγκριση καθαίρεσης μικρού μανδρότοιχου στον Κοινοτικό Ξενώνα Τρικόρφου και αποδοχή δωρεάς υλικών από το δημότη Τάγγαλο Ιωάννη. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

6. Αιτήματα Συλλόγων Ερατεινής για δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικών κτιρίων στην Τ.Κ. Ερατεινής. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Μάμμαλης Ιωάννης)

7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Δωρίδος στις εργασίες του Συνεδρίου που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, στη Σάμο, με θέμα: «Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» - κάλυψη εξόδων μετακίνησης. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Τσιλίκης Χρήστος)

8. Έγκριση Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) Δήμου Δωρίδος στο πλαίσιο του Συμφώνου Δημάρχων. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)

ΠΗΓΗ:DORIDA News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου