Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Συνεδριάζει την Τρίτη 20/2 το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας


 Με 25 σημαντικά θέματα στην ατζέντα συνεδριάζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 18:30 το απόγευμα στο Λιδωρίκι το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας.


Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραχάλιος τα θέματα που θα συζητηθούν για να παρθούν αποφάσεις και οι αντίστοιχοι εισηγητές του είναι τα εξής :

1.     Έγκριση Διετούς Προγράμματος Δράσης 2018-2019 της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)

2.     Έγκριση   Προγράμματος Δράσης  2018 της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)

3.     Έγκριση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων οικονομικού έτους 2018 της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)

4.     Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Δωρίδος για την Επιτροπή παρακολούθησης του  Διετούς Προγράμματος Δράσης  2018 - 2019  της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.. (Εισηγητής: Δημοτικός Υπάλληλος Τσώνος Θεόδωρος)

5.     Έγκριση ενεργοποίησης προαίρεσης για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών Χασούρας Ξενοφών)

6.     Κλείσιμο λογαριασμού τραπέζης πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με αρ. λογαριασμού 00105103-2 υπέρ Κοινότητας Τρικόρφων Δωρίδος, μετά από Δωρεά χρημάτων του δημότη ΓΚΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και άνοιγμα νέου λογαριασμού υπέρ Δήμου Δωρίδος στην διάδοχο Τράπεζα  EFG EUROBANK ERGASIAS AE, με μεταφορά του υπολοίπου στον νέο λογαριασμό. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών Χασούρας Ξενοφών)

7.     Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού οκτάμηνης διάρκειας (ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη δαπάνης από Κ.Α.Π.) στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2018. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικού Γουργουλέτης Επαμεινώνδας)

8.     Έγκριση εγχειριδίου διαδικασιών για την τεκμηρίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου Δωρίδος για την υλοποίηση πράξεων ΕΣΠΑ 2014-2020. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Φάκος Χαράλαμπος)

9.     Έγκριση και παραλαβή της μελέτης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ / ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ» (ΑΡ. ΜΕΛ. 1/2018). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ζέτος Παναγιώτης)

10.  Έγκριση και παραλαβή της μελέτης: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ - ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ» 1η Επικαιροποίηση  της μελέτης με αριθμό 6/2014 (ΑΡ. ΜΕΛ. 2/2018). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ζέτος Παναγιώτης)

11.  Έγκριση και παραλαβή της μελέτης: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ ΚΑΙ Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α΄ΦΑΣΗ)» (ΑΡ. ΜΕΛ. 3/2018). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ζέτος Παναγιώτης)

12.  Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση, της πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ / ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ» στα πλαίσια της Πρόσκλησης με Κωδικό Πρόσκλησης 41 /Α.Π. 101 /16/01/2018 Α/Α ΟΠΣ: 2581 του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Στερεά Ελλάδα", Άξονας Προτεραιότητας 06 "Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της ανταποδοτικότητας των πόρων" ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, με τίτλο " Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού". (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Φάκος Χαράλαμπος)

13.  Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση, της πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ-ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ»  στα πλαίσια της Πρόσκλησης με Κωδικό Πρόσκλησης 41 /Α.Π. 101 /16/01/2018 Α/Α ΟΠΣ: 2581 του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Στερεά Ελλάδα", Άξονας  Προτεραιότητας 06 "Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της ανταποδοτικότητας των πόρων" ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, µε τίτλο "Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού".  (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Φάκος Χαράλαμπος)

14.  Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δωρίδος για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ ΚΑΙ Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», ορισμός μελών στην κοινή επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής  Φάκος Χαράλαμπος)

15.  Παροχή εξουσιοδότησης στο Δήμαρχο για εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον όλων των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά θέματα. (Εισηγητής: Δήμαρχος  Καπεντζώνης Γεώργιος)

16.  Παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Μαραθιά για δράσεις της Εκκλησίας. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημόπουλος Ανδρέας)

17.  Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, αριθμός υδρονομέων, τομέων δράσης και αμοιβής αυτών στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2018. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ευσταθίου Ανδρέας)

18.  Λήψη απόφασης σχετικά με την εκποίηση - διαχείριση  κατασχεθέντων ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων κατόπιν δύο (2) άγονων φανερών προφορικών πλειοδοτικών  δημοπρασιών. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παλασκώνης Κωνσταντίνος)

19.  Καθορισμός θέσεων για την πρακτική άσκηση σπουδαστών ΤΕΙ στο Δήμο Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παπακωνσταντίνου Δημήτριος)

20.  Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2018, τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων τρέχοντος έτους και έγκριση διενέργειας προμηθειών. (Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Φάκος Χαράλαμπος)

21.  Ακύρωση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δωρίδος και του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., για την «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μέρους της αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Δωρίδος». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ευσταθίου Ανδρέας)

22.  Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δωρίδος και του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., για την «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μέρους της αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Δωρίδος». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ευσταθίου Ανδρέας)

23.  Εξουσιοδότηση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την επίλυση του προβλήματος της μη κάλυψης με τηλεοπτικό σήμα όλων των περιοχών του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)

24.  Έγκριση του τεχνικού προγράμματος του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δωρίδος», έτους 2018. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)

25.  Έγκριση Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δωρίδος», οικονομικού έτους 2018. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος)


ΠΗΓΗ: DORIDA News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου