Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Δήμος Δωρίδας: Πρόσληψη έξι ναυαγοσωστών

Στην πρόσληψη έξι ναυαγοσωστών με σύμβαση ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, θα προχωρήσει ο Δήμος Δωρίδας προκειμένου να καλύψει εποχικές ανάγκες στον τομέα της διασφάλισης της προστασίας των λουομένων.
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Δωρίδας βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά με 4 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες Ερατεινής, Σεργούλας, Παραθάλασσου και Χιλιαδούς και προκειμένου να στηρίξει τη δράση αυτή, εκτός από τις υποδομές και τον απαραίτητο εξοπλισμό στις παραπάνω ακτές συν της Βάθης, απαιτείται να προσλάβει έξι ναυαγοσώστες, από τους οποίους οι δύο θα πραγματοποιούν κυκλικά τα υποχρεωτικά ρεπό των πέντε.


Προσόντα υποψηφίων

Για την Ειδικότητα Ναυαγοσωστών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας καθώς και άδεια ναυαγοσώστη εκδιδόμενη Λιμενική Αρχή.
Προσόντα Α’ Επικουρίας: α) Απολυτήριος Τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Β) Άδεια ναυαγοσώστη εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
Το όριο ηλικίας ορίζεται από 18 έως 45 ετών.



Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή του πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του α’ μέρους του ν. 3584/2007.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.



Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δωρίδος (στο Λιδωρίκι) και στις έδρες των υπολοίπων τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δωρίδος : Ευπαλίου, Βαρδουσίων και Τολοφώνος κατά τις εργάσιμες ημέρες έως τις 7 Ιουλίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2266031100, αρμόδια υπάλληλος κ. Δούκα Θεοδώρα.

ΠΗΓΗ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου