Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σύνδεση των Δήμων Δωρίδας και Ναυπακτίας

Ενέργειες για την ορεινή οδική σύνδεση των Δήμων Δωρίδας και Ναυπακτίας.
Ο δήμος Δωρίδας ανέθεσε την εκπόνηση μελέτης οδοποιίας του συνδετήριου άξονα Δωρίδας - Ναυπακτίας σε μελετητή της Πάτρας, κόστους 10.000 ευρώ, με στόχο να βρει μια ευκαιρία και να εντάξει την κατασκευή του έργου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης όπως δήλωσε στην εφημερίδα «ΩΡΑ της Φωκίδας», ουσιαστικά πρόκειται για τη συντήρηση ενός σημείου από την Τοπική Κοινότητα Κριατσίου έως και τα όρια του νομού μας. Βέβαια, ο προϋπολογισμός του έργου αναμένεται λίγο τσουχτερός και μάλλον θα αναζητηθεί κάποιο πρόγραμμα.

Αυτό το έργο θα είναι μεγάλο και θα εκτελεστεί διαπεριφερειακά, διότι αφορά τις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας.

Είπε μάλιστα, ότι θα αναζητηθούν κοινοτικά κονδύλια για την εκτέλεσή του, διότι ο αναμενόμενες προϋπολογισμός είναι υψηλός.

Μας ενδιαφέρει τόνισε ο Δήμαρχος να υπάρχει εύκολη και ασφαλής πρόσβαση προς την περιοχή μας, γι’ αυτό και έργα που αφορούν τα σύνορά μας, προηγούνται πάντα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και ο δρόμος Κονιάκου - Μουσουνίτσας, το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα, ενώ γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί και ο δρόμος Αρτοτίνα - Αθ. Διάκος, έργα που αφορούν τους δήμους Δωρίδας και Δελφών, τόνισε ο Δήμαρχος.

ΠΗΓΗ: DORIDA News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου