Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δωρίδας

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 6:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει στο Λιδωρίκι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδας.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης τα 14 θέματα που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις καθώς και οι εισηγητές των θεμάτων αυτών είναι :

  1. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου μας – καθορισμός ειδικοτήτων. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Υφαντής Κωνσταντίνος)   
  2. Παραλαβή εκμισθωμένου δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Πενταπόλεως της Δ.Ε. Λιδωρικίου και έγκριση νέας εκμίσθωσής του. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Υφαντής Κωνσταντίνος)   
  3. Έγκριση νέας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (άγονου βοσκοτόπου στη θέση «Αποστόλη Λούζα») στην Τ.Κ. Μαλανδρίνου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Υφαντής Κωνσταντίνος)
  4. Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό πολιτικού υπευθύνου, συντονιστή και συντονιστικής επιτροπής για την υλοποίηση του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης)   
  5. Διάλυση σύμβασης της μελέτης: «Μελέτη Συγκοινωνιακή και τεύχη δημοπράτησης για την ασφαλτόστρωση οδού στην ΤΚ Κουπακίου ΔΕ Βαρδουσίων». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)    
  6. Διάλυση σύμβασης της μελέτης: «Μελέτη Τοπογραφική για την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και διάνοιξη δρόμου στην ΤΚ Κουπακίου ΔΕ Βαρδουσίων». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)    
  7. Ορισμός του Δημάρχου ως Εκπροσώπου του Δήμου Δωρίδος στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και του νόμιμου αναπληρωτή του, καθώς και υπαλλήλου για γραμματειακή υποστήριξη. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)   
  8. Κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων του Δήμου μας, που θα συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με λίμνες, στα Καλύβια Πεζούλας της Λίμνης Πλαστήρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)   
  9. Παράταση σύμβασης παροχής υπηρεσιών επιστημονικής υποστήριξης για την ανάπτυξη του Σχεδίου Δράσης για την αειφόρο ενέργεια στο Σύμφωνο των Δημάρχων, με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος) 
  10. Κάλυψη εξόδων συμμετοχής του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου στο «Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουριστικοί Λιμένες, Μαρίνες» του Εργαστηρίου Λιμενικών έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Αθήνα στις 12-14 Οκτωβρίου 2015. (Εισηγητής: Δήμαρχος Καπεντζώνης Γεώργιος) 
  11. Ορισμός Εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Επιτροπής Διοικητικής Παραλαβής του έργου «Βελτίωση και Σήμανση Μονοπατιών στην περιοχή της νήσου Τριζονίων». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος) 
  12. Επί αιτήσεως Αθανασίου Σταματογιάννη για την χορήγηση άδειας διέλευσης υπογείου αγωγού μεταφοράς λυμάτων από κοινόχρηστο χώρο (πλατεία) στη νήσο Τριζόνια. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος) 
  13.  Διαγραφές οφειλών, που αφορούν παραβάσεις Κ.Ο.Κ., από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών Χασούρας Ξενοφών) 
  14. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2015, τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και ψήφιση πιστώσεων. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών Χασούρας Ξενοφών)
ΠΗΓΗ:Dorida News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου