Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δημιουργείται ΚΕΠ Υγείας στο Δ.Δωρίδας

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδας

Η δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Δωρίδας είναι ένα από τα επτά θέματα που θα συζητηθούν και αποφασιστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 μμ στο Λιδωρίκι.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που κοινοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσιλίκης τα θέματα που θα συζητηθού και οι αντίστοιχοι εισηγητές τους είναι :

- Ορισμός εκπροσώπων για συγκρότηση Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Π.Ε. Φωκίδας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Χρήστος Τσιλίκης)

- Επί αιτήσεως Ηλία Γεωργακόπουλου, Σωτηρίας Φακάλου και Μαρίας Φακάλου με θέμα: Καταπάτηση δημοτικού χώρου και αυθαίρετες κατασκευές εντός αυτού αλλά και εντός αδιαμφισβήτητου δημοτικού χώρου στον άνω οικισμό της Τ.Κ. Πανόρμου-Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

- Γνωμοδότηση επί των προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στην περιοχή του Δήμου Δωρίδος για το σχολικό έτος 2016-2017. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Χρήστος Τσιλίκης)

- Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης μικρών έργων στο Δήμο Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Φάκος Χαράλαμπος)

- Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας & ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Χρήστος Τσιλίκης)

- Έγκριση εκτός έδρας μετακινήσεων του Δημάρχου Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)

- Κατάρτιση ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Δωρίδος για το έτος 2016. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)

ΠΗΓΗ:DORIDA News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου